Post navigation

  15 comments for “Reacties

 1. February 29, 2016 at 7:03 pm

  Thuis doe ik regelmatig yogaoefeningen. Ik ben werkzaam in het bedrijfsleven, de KLM, wat ook de nodige stresssituaties met zich meebrengt. Door de lessen van Kries en oefeningen thuis kan ik spanningen van mij afzetten en weer ruimte in mijn hoofd creeeren.Thuis doe ik regelmatig yogaoefeningen. Ik ben werkzaam in het bedrijfsleven, de KLM, wat ook de nodige stresssituaties met zich meebrengt. Door de lessen van Kries en oefeningen thuis kan ik spanningen van mij afzetten en weer ruimte in mijn hoofd creeeren.

 2. Paulus en Marjo, Voorschoten
  February 29, 2016 at 7:03 pm

  De lessen zijn opgebouwd in een fijne balans tussen ademhaling, fysieke inspanning en fysieke en geestelijke ontspanning. Juist deze balans maken deze yogalessen zo speciaal. Het markeert een diep rustpunt in onze week.

 3. Zuster Anne Marie v.d. Acker (84), Non, Amsterdam
  February 29, 2016 at 7:04 pm

  Deze vorm van yoga sluit goed aan bij de religieuze weg die ik al ruim 60 jaar mag gaan. Versterkt die zelfs, vooral het meditatieve daarin. Ook de mudra’s in het boek: “Gezondheid in onze handen”, zijn mij tot steun. Want een aangeboren heupontwrichting bezorgt mij veel pijn.

 4. Henna, Biltoo, Amsterdam
  February 29, 2016 at 7:05 pm

  De wijze waarop Kries invulling geeft aan yoga zowel individueel als in groepsverband, is kort samengevat ” werken aan je algehele welzijn, waarbij een gezonde lichaam en geest centraal staat”. Je wordt zowel mentaal als fysiek sterk gemaakt en spiritueel bewuster.

 5. John, Voorschoten
  February 29, 2016 at 7:05 pm

  De oefeningen gaan vloeiend in elkaar over en alle oefeningen zijn even mooi en krachtig. Het is 1,5 uur lang topsport. Na afloop bedank ik mijn leraar.

 6. Nemeskaar, Sheela, Den Haag
  February 29, 2016 at 7:05 pm

  Het was voor mij de eerste Yoga les en ik vond het echt fantastisch. Het leek alsof mijn hele lichaam opleefde. Ik kijk dus uit naar de volgende les.

 7. Clara, Voorschoten
  February 29, 2016 at 7:06 pm

  Zelf ben ik nu, sinds drie jaar bezig, met een vierjarige opleiding tot yogadocent Hatha Yoga. De lessen van Kries voegen daar iets speciaals aan toe. Ik leer er veel van, maar nog belangrijker vind ik dat ik er intens van geniet en mijn zondag een extra dimensie krijgt.

 8. Roshni - Rotterdam
  February 29, 2016 at 7:06 pm

  De yogales op de zondagochtend bevalt ons goed. Wat mij verrast is de groepsenergie. En ook het gemak waarmee ik, die toch al regelmatig mediteer, visualisatieoefeningen kan doen. En ook mijn kinderen.

 9. Frederieke, Hilversum
  February 29, 2016 at 7:07 pm

  Ik deed een conditie test. Ik had al jaren niet gesport. Zou vast tegen vallen. Men vroeg of ik medicatie gebruikte, bloeddruk verlagers enzo, omdat mijn hartslag zo laag bleef. Iemand van mijn leeftijd/lengte gewicht heeft een gemiddelde zuurstof opname van 47. Mijn score was 67 als van een topsporter. Achteraf bleek dat dit een gevolg was van de yogaoefeningen m.n. pranayamas van Kries.

 10. Tony, Alphen aan den Rijn
  February 29, 2016 at 7:07 pm

  Na de yogales: kleine pijntjes zijn verdwenen, voel me ontspannen, lief, vrolijk, geduldig, vol inzicht en…..Ik zou zeggen kom het eens uitproberen en ervaar het zelf.

 11. Fien en Gerard Persoon -Voorschoten
  February 29, 2016 at 7:07 pm

  Onze dochters hebben ons n.a.v. ons 50 jarig huwelijk gestimuleerd om een cursus Yoga te gaan doen Wij voelen ons goed bij de yogaoefeningen die door Kries worden voorgedaan.

 12. Daan, Econoom, Amsterdam.
  February 29, 2016 at 7:08 pm

  Als je echt wilt ervaren en begrijpen wat yoga is en met je doet uit oogpunt van gezondheid en geestelijke groei, moet je bij hem zijn. Kan ik iedereen van harte aanbevelen.

 13. Corrie, Voorschoten
  February 29, 2016 at 7:08 pm

  Ik had zware stress (druk op de borst en ademhalingsproblemen) in verband met een komende zware operatie. Ik ging bij Kries op yogales en kreeg een aantal oefeningen tegen de stress die ik 40 dagen aaneengesloten moest doen. Na een tijdje verdween de pijn op mijn borst en sliep ik weer rustig. De operatie verliep goed en ik herstelde voorspoedig.

 14. Corinne Broeder, yogalerares, Voorschoten
  February 29, 2016 at 7:08 pm

  De yogalessen bij Kries vormen een heel uitgebalanceerd geheel van oefeningen (houdingen, pranayama, ontspanning, concentratie, meditatie). Hoewel ogenschijnlijk eenvoudig, werken ze zeer effectief en krachtig in op je hele welbevinden: je wordt energieker en tegelijkertijd helder en kalm van geest.

 15. Raina, Amsterdam
  February 29, 2016 at 7:09 pm

  Bedankt voor de les van gisteren. Elk deel van mij, elke cel van mij heeft aandacht gekregen. Wauw!
  De yoga van Kries bewerkt elke cel van mijn lichaam. Ik slaap heel diep en word verfrist en met een gevoel van rust wakker. Wow!

Leave a Reply