Kries

kries

Ing Kries Mannie Sing
Telefoon: 020 664 94 42
e-mail: info@rajayogales.nl
Kvk: Stichting SHIVA SHAKTIE

Kries, Mannie Sing verzorgt o.m. de rajayoga lessen aan de Universiteit van Leiden. Hij is voorzitter van het bestuur van HYMNS, de Nederlandse Tak van de inmiddels werelwijd bekende Himalayatraditie, uit Rishikesh geleid door de verlichte meesters Swami Rama en Swami Veda Bharati. Hij is opgeleid in India, heeft meer dan 35 jaar ervaring met Rajayoga en heeft zich gespecialiseerd in de behandeling van kinderen en volwassenen met yoga therapie.

Hij is geïnitieerd door Swami Veda Bharati, discipel van Swami Rama. Swami Veda Bharati was tot voor kort spiritueel leider van The Himalayan Tradition for Yoga and Meditation, een 5000 jaar oude Raja Yogatraditie, wiens zetel gevestigd is in Rishikesh, India. In 2015 is Swami Veda bewust in mahasamadhi gegaan. Zijn opvolger is Swami Ritawan.

Yogalessen onder de vlag van de Himalayatraditie staan garant voor Zuivere Yoga van het hoogste niveau.

Persoonlijke begeleiding en advies

Voor persoonlijke begeleiding en advies kunt u met Kries contact opnemen. Per e-mail, telefonisch of persoonlijk na de les

Lessen aan kinderen op de lagere school

Door Kries worden yogalessen verzorgd aan kinderen op lagere scholen. Het doel van deze lessen is de rust en de aandacht van de kinderen in de klassen te bevorderen door yoga en meditatie. De praktijk leert dat hierdoor ook de leerprestaties toenemen. Voor informatie kunt u bij Kries terecht.

 

Leave a Reply